940560.jpg

En ole yhtäkään näistä (vielä?) toteuttanut, mutta katsotaan nyt...

1. Minuutti aikaa bussin lähtöön, huomaat eteisen peilistä, että hiukset on pystyssä. Juokset kylppäriin ja huomaat että hiusharja/hiuslakka on taas hävinnyt (sekä oma että neidin).
Ratkaisusuunnitelma: Sido se/ne narulla pyyhekoukkuun kiinni.
Oikeasti se menee näin: Hae harja neidin huoneesta.

2. Työpäivän, ruuanlaiton yms. muiden velvollisuuksien jälkeen istahdat koneelle bloggailemaan. Hiirimatto on hävinnyt.
Ratkaisusuunnitelma: Liimaa hiirimatto työpöytään kiinni.
Oikeasti: Hae se neidin huoneesta (mä en löytänyt mun omaa!)

3. Työpäivän jne. jälkeen lösähdät sohvalle ja hapuilet kaukosäädintä. Jossa ei ole pattereita.
Ratkaisusuunnitelma: Ota kaukosäädin töihin lähtiessäsi mukaan.
Oikeasti: Hae patterit neidin Mp3-soittimesta tai kamerasta (Ja muista ostaa niitä ensi kerralla tuplasti kaupasta lisää!)

4. Neiti herää aamulla myöhässä pahalla tuulella ja ehtii 20 min aikana jurnuttamaan koko maailmantuskansa julki:  matikankokeet, liikkatunti, tyhmä ruotsinope, väsyttää (ja mull ei oo mitään vaatteita! Mä TARVIIN uudet housut!)
Ratkaisusuunnitelma: Hanki korvatulpat (tai opettele Harry Potterin Vaimennous-loitsu).
Oikeasti: Hmm... Ymmärtäväinen äiti -vastausten onnistuminen on suoraan verrannollinen ensimmäisen aamukahvikupillisen tilaan: vielä keittämättä/tulossa/puoliksi juotu/toinen menossa.
Jos Hyvää koulupäivää -toivotus saa vastaukseksi taloa tärisyttävän oven paukauksen, tunnin päästä perään lähetetty halitekstari toimii. (Joo, kiitti. Hyvää työpäivää. Mut äiti mä TARVIIN uudet housut.)


5. Raahaudut työpäivän jälkeen nälkäisenä kauppakassien kanssa kotiin valmiina ruuan laittoon. Tiskialtaassa on edelleen eiliset tiskit ja koneessa puhtaat.
Ratkaisusuunnitelma: Hanki kertakäyttölautasia tai tilaa kebabit ranskalaisilla.
Oikeasti: Käy jälleen kerran neuvottelut aiheesta viikkoraha-tiskikoneen tyhjennys ja täyttö  (Joo, joo!), syö voileipä, tiskaa kattila ja paistinpannu käsin ja tee ruoka.


 Kuulostaako tutulta Punatukka, Virkku, Korppu, Santrajustiina? Ja muutkin  teinien äidit?


Tätähän  se arki teinien kanssa on. Seuraavaksi täytyykin kai laittaa listaa siitä miks ne on niin silti niin ihania....