2135537.jpg

Lumet lähti, mutta joulun odotuksen tuo valot ja kynttilät. Sunnuntaina oltiin jouluostoksille, tulipahan samalla kuusikin hankittua. Kolmessa osassa. Siis tekokuusi.

Aito on ihana, mutta tänä jouluna en uskaltanut sellaista ostaa, kun ollaan kotosalla ja joutuisin sen kanssa liian läheisiin tekemisiin. Mieluummin tekokuusi kuin allergiset oireet. On se ihan ok, kai. Saas nähdä, mitä neidin kanssa saadaan siitä aikaan. Meillä taitaa tulla sini-hopeinen kuusi, valot on jo hankittu.

Jänitystäkin piisaa. Uunista hajosi grillivastukset, repsottavat niin ettei kinkku pusseineen taaatusti mahdu. Huoltomies kävi tänään katsomassa, yritti korjata. Töistä kun tulin, kaapin ovessa oli lappu että "Hella vaihdetaan".

Jos se ei tapahdu ennen joulua, pitää varmaan kaivaa pihaan kuoppa ja tehdä rosvopaistia niin kuin äiti ehdotti. Tai käydä kaverin luona paistamassa kinkku. Julkisilla välineillä sitten vaan kuljetettava, autoa kun ei ole...

с праздником! с рождестбом! Joulun toivotukset hiukan etuajassa, pitipakko kokeilla lataamaani kyrillistä näppäimistöohjelmaa blogiinkin.

Tässä tosin taas yksi jännitysmomentti, kone nimittäin vaihtelee välillä itsekseen kieliasetuksia. Neidille se tapahtui kesken messetyksen. Pitää vaan katsoa mitä kirjoittaa, totesi teinineiti.