Aioin ensin kirjoittaa kesää odotellessa, mutta kävihän tuo jo. Nyt on hiukan viileämpää taas. Eli siis, lomaa odotellessa on ihana välillä röpsähtää sohvalle katselemaan leffoja.

Neidin kanssa innostuttiin tilaamaan ei-ihan-uusia leffoja nettikaupasta, osa niistä jopa klassikkoja ainakin tyttären mielestä. Posti toi muutama päivä sitten (ihmeen edullisen) paketin, ja sitä tässä nyt ollaan ihmetelty.

Mukana on tietenkin pari pakollista Johnny Deppiä, tällä kertaa Cry Baby ja Libertine. Kokoelma alkaa olla jo lähestulkoon täysi. (Kylppärin ovessa oleviin Depp-julisteihin käytän yleensä tekosyynä neitiä, kaverit tietää kyllä asian oikean laidan. Pitäähän sitä äidillä ja tyttärellä jotain yhteisiä harrastuksia olla...)

Bonusleffana tilatiin 2 disc dvd, jossa on Walk the line ja Moulin Rouge. Ekaa en ole nähnyt, toisen useasti.

Neidin ehdoton toive oli Batman Begins, ei paha lainkaan, katsottiin se eilen ja pidin kovasti. On taas tuota hiukan synkempää Batman-filmatisointia, joista pidän. Tajuttiin vasta, että tulossa oleva uusi B-leffa on jatkoa juuri tälle. Pääosassa on muuten Christian Bale, sama mies kuin upeassa leffassa Prestige. Mukana myös mm. Gary Oldman, Liam Neeson  ja Michael Cain. 

Jasokerina pohjalla kauhuelokuvaklassikko Manaaja, sekä paras vampyyrileffa ikinä: Bram Stokerin Dracula. Nyt saisi jo vaikka vähän sataakin....