En vaan voi sille mitään, että Idols Extran juontaja Janne Kataja saa minut aina hyvälle tuulelle, välillä nauramaan vedet silmissä. Idolsin siirryttyä finaaleihin Jannen uusin idea oli tehdä Extrasta Janne Kataja Show. Ja logona tietenkin JKS - Joonas Hytönen Showta parodioiden.

Viime viikolla Janne puhui kiekkoilijoiden meisseleistä, josta lööppilehdistö veti tietenkin törkyotsikot. Tänään Janne näytti puhumansa meisselin, ruuvimeisselin.

Paras oli silti vielä edessäpäin. Annan koelaulumuistelun yhteydessä puhuttiin Jonen pelottavuudesta, johon Anna totesi että katsokaa nyt onko se tuossa pelottava. Ja screenillä näytettiin Jone ja Ellen vauvanvaateostoksilla! - Kaikkihan on totta, mitä tv:ssä tai lehdissä kerrotaan, totesi Ari.

Hahhahaa. Milanon-reissu on jo vanha uutinen, mitenkäs tämä? Siinä sai keltainen lehdistö nenilleen, saas nähdä tarttuvatko asiaan. Miettivät varmaan, onko tarinassa totta toinen puoli.

Tuollaista rohkeytta tarvitaan ruutuun enemmän, median kritiikkiä mediasta. Ja mieluiten juuri iskevällä, sarkastisella huumorilla.