Miten voi niin vaikeaa olla sopivien verhojen löytäminen? Tässä sain hiukan apua yllättävältä taholta, työkaveri on muuttamassa ja myy pois kaikenlaista tavaraa. Perjantaina juteltiin sinisistä valoverhoista, pyysin häntä ottamaan kuvan niistä mutta tämäpä toi ne mukananaan töihin.

Nehän sopi loistavasti, mutta sitten oli lähdettävä kauppaan ostamaan sivuverhoja. Neiti lähti onneksi mukaan, muuten en olisi uskaltanut niin sinisiä ostaa. Ja sitten vääntämään ruuvia seinään (onnistuin viimeksi rikkomaan vanhan verhotangon ripustimen, piti ostaa uusi tanko), onneksi neiti käänsi taas ne viimeiset kierrokset. Ihanaa edelleen, että saan väännettyä ruuvit itse puuseinään, ei tarvitse poraa ja poran käyttäjää. Nyt me like it, löysin sellaisen kokoelman josta tykkään.

672080.jpg

Verhojen väännön jälkeen neiti halusi tehdä joulupipareita. Keskellä kesää.
Taikinan se oli ujuttanut ostoskoriin kaupassa. Leivinpaperi ja vehnäjauho oli kaapista loppu, ehdotin lasagnevuokaa ja grahamjauhoja.
- Ei oo normijauhoo eikä leivinpaperii, mä en nää niitä tuolla uunissa kun ne on tossa vuoassa!

Kerroin että kaapin yhlähyllyltä löytyy purkki glögiä ja tämä innostui entisestään. Siis joulupipareita ja glögiä kesäkuussa.

Suunniteltiin tällä viikolla grillaamista tuossa pihalla, ongelma vain on että  uskaltaako puutalon pihalla käyttää hiilikäyttöistä? Ostettiin tänään (verhojen lisäksi) kertakäyttögrilli, jos se jotenkin toimii ja kukaan ei suutu, pitänee ostaa sellainen söpö turkoosi minigrilli. Sähkögrilli olisi oiva, mutta pihalla ei ole johdonpaikkaa ja piuhan pitäisi olla melko pitkä toisen kerroksen ikkunasta pihalle.