Maanantaina vietin lomapäivää ja nautin ihanasta keväästä. Pihalle on tuotu pöytä ja tuolit, ne oli pakko mennä testaamaan. Istuskelin pihalla pari tuntia lukemassa (Foucaultin heiluri pitää palauttaa kohta kirjastoon). Pari naapuria kävi jotain pientä puhelemassa, sain olla suhteellisen rauhassa kuitenkin.

Katselin samalla paikkoja auringonkukan taimille, sitten kun niitä on. Ne tarvitsee pihan aurinkoisimman paikan. Ainoa, jonka keksin oli alakerran naapurin ikkunan edessä, siihen ei kai oikein voi... Täytyypi nyt katsella mihin suuntaan aurinko paistelee sitten kesemmällä, eihän niitä taimiakaan vielä ole.

Auringonkukat on nimittäin nyt siemeninä purkissa keittiön lipaston päällä ikkunan edessä. Raituohojen vieressä. Nykyisin pitää rairuohotkin kasvattaa itse kun lapset on jo niin isoja ettei tuo niitä tarhasta tai koulusta..;)

Meillä on ollut pääsiäisenä tapana piilotella suklaamunia ja lapset on nittä sitten vihjeiden perusteella etsinyt, piirrettyjen vihjeiden silloin kun eivät vielä osanneet lukea. Nyt sain teinineidiltä vinkin että suklaapuput maistuu paremmilta kuin pääsiäismunat, voikohan niitä piilotella? Kyllä pari pupua ainakin pitää yrittää, tuliskohan tuo täysikäinen poikakin omasta kotoaan käymään ja niitä etsimään?

Kyllä minä ainakin etsisin, jos olisin pääsiäisen äidin luona... Taidankin ostaa teineille pari Puuha-Pete ja Muumi-pääsiäismunaa. Hihihii.

Ai niin, ihana päivä innosti myös kevätsiivoukseen, onneksi juuri tänään, sain nimittäin yllätysvieraita. Muutossa minua auttanut ystäväni, joka ei ole täällä muuttokaaoksen jälkeen käynyt ilmoitti yllättäen tekstarilla tulevansa kahville. Pitäisköhän kiittää kotikummitusta, joka antoi vinkin etukäteen...

Ja ainiin 2. Kukkaraasulle tuli mullat tänään vaihdettua energisyyden puuskassa, toivottavasti tein sen oikein ettei kuolla kuukahda.